Bonpreu i Esclat recapta 700.000 € gràcies als microdonatius dels seus clients. 

L’any passat Bonpreu Esclat va posar en marxa una campanya de microdonatius per a diferents causes solidàries. Un cop tancat l’any la cadena catalana de supermercats ha anunciat que en total es van recaptar uns 700.000 €.

Cada mes els diners recaptats eren destinats a causes diferents, en total van ser 10 les que es van fer l’any passat i els encarregats de realitzar aquestes causes han estat:

Casal dels Infants, Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica – Oncolliga, Associació de Cardiopaties Congènites, Save the Children, Fundació Catalana Síndrome de Down, Fundació Impulsa, Fundació ACE, Fundació Amics de la Gent Gran, Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron i Creu Roja.

Aquestes entitats han pogut realitzar els seus projectes socials per tot el territori català, com reforç escolar a nens i nenes en risc d’exclusió social, acompanyament de pacients de pediatria amb cardiopaties congènites, inclusió social i educativa per a nens i nenes amb Síndrome de Down o assistència de persones que pateixen Alzheimer i algunes altres causes.

El Grup Bonpreu Esclat també col·labora amb més de 140 entitats d’arreu del territori amb les que té acords per la donació d’aliments de producte sec i fresc, que és dur a terme setmanalment, a través d’entitats, serveis socials, ajuntaments o altres associacions.

Els que realment han estat els protagonistes d’aquestes microdonacions són els clients de Bonpreu Esclat, que dia a dia amb els seus petits cèntims han aconseguit recaptar 700.000 €. Gràcies a tots i gràcies a Bonpreu Esclat per treballar per aquesta iniciativa, continueu així que els clients continuarem participant.

Tags: Bonpreu Esclat, Microdonacions

Notícies semblants: