Open Arms en perill de desaparèixer per manca de recursos per arreglar el vaixell.

Oscar Camps, el fundador i director de l’ONG Proactiva Open Arms, ha fet una crida aquest matí a RAC1, en el programa dels matins de Jordi Basté, per demanar la col·laboració ciutadana per tal de recaptar fons per poder fer front a les costoses reparacions que necessita el seu vaixell Open Arms, per poder continuar amb les seves tasques de rescat a la Mediterrània.

Proactiva Open Arms va començar la seva tasca de rescat l’any 2015, l’Open Arms és el tercer vaixell que tenen, un remolcador de 37 metres d’eslora, donació de la naviliera Grupo Ibaizabal i que estava a punt de ser desballestat.

L’ONG badalonina va invertir molts diners a posar-lo a punt per poder salpar, des de llavors ha sofert diverses reparacions. Ara ha arribat el moment en què necessita una altra reparació urgent i molt important però no disposen de prou recursos per fer front a ella, cosa que posa en perill la continuïtat de la tasca humanitària que fan.

És per això que Oscar Camps fa una crida a la solidaritat dels catalans, amb una aportació econòmica que fem per petita que sigui, podrem salvar moltes vides. Per descomptat que l’ideal seria un nou vaixell, ja que l’Open Arms arribarà un moment que ja no acceptarà més reparacions.

Per això des d’aquí fem una crida a tots aquests grans esportistes que cobren aquestes quantitats astronòmiques de diners, grans empresaris, administracions públiques i com no a la ciutadania en general, per veure si entre tots podem aconseguir un nou vaixell o com a mínim diners per la reparació de l’Open Arms

En aquests moments l’Open Arms navega pel Mediterrani amb 118 persones a bord a l’espera d’un port on atracar.

Si voleu col·laborar ho podeu fer a Proactiva Open Arms.

“Lluny de la nostra vista, milers de vides s’ofeguen i amb elles el seu dret a ser rescatades. Un dret fonamental que uns metres mar endins, sembla diluir-se amb l’aigua. Si tu tampoc li trobes sentit, ajuda’ns a seguir” (Proactiva Open Arms).

 

Tags: Open Arms

Notícies semblants: