La Pastisseria Demasié de Barcelona regalarà 500 Cinnamon Roll el pròxim dissabte. Vols un?


La Pastisseria Demasié del barri del Born de Barcelona, és una de les pastisseries de moda de la ciutat, la seva especialitat és la rebosteria americana, els Rolls, Cookies i Cupcakes que fan són deliciosos, però el seu producte estrella és el Cinnamon Roll, considerat el millor de Barcelona.

Per celebrar-ho el dissabte vinent 18 de gener a les 10.30 del matí regalaran 500 Cinnamon Roll a les primeres 500 persones que visitin la botiga, segur que hi haurà una llarga cua per tal de tastar aquesta delícia de la pastisseria.

El que regalaran serà el clàssic de canyella i el que més èxit ha tingut, però si voleu comprar alguna de les altres especialitats, podreu tastar els de NutellaOreoRicotta, Tiramisú, Poma, Fruits vermells o el Cheesecake

Si us animeu a tastar un Cinnamon Roll gratis, visiteu Demasié al carrer Princesa, 28 de Barcelona el dissabte vinent.

Tags: Cinnamon, Pastisseria Demasié

Notícies semblants: