Un Hotel pels amants dels videojocs s’instal·la a Barcelona – The Arcade Hotel.

Foto: The Arcade Hotel Amsterdam

The Arcade Hotel és un hotel dedicat a la temàtica dels videojocs, un establiment pels anomenats gamers, apassionats dels videojocs.

L’any 2016 va obrir The Arcade Hotel a Amsterdam, el primer hotel del món amb aquesta temàtica, el primer que en cada habitació tenia una consola retro i una gran quantitat de jocs per poder jugar tota la nit de forma gratuïta.

Foto: The Arcade Hotel Amsterdam

Ara han decidit obrir un segon hotel amb aquestes característiques i la ciutat triada ha estat Barcelona, encara no se sap quina serà la ubicació ni quan obrirà, tot apunta que serà pel centre de la ciutat, podria ser al carrer Casp. 

La finalitat d’aquest establiment, més enllà de ser un hotel pels viatgers que arribin a la ciutat, també pretén ser un lloc de trobada d’amics amants dels videojocs, per això a més de les clàssiques habitacions dobles, també podrem trobar triples o fins i tot per a quatre persones.

Foto: The Arcade Hotel Amsterdam

El preu de les habitacions oscil·larà entre els 125 i els 350 euros per nit, en funció de la temporada. A més en les zones comunes de l’hotel es poden trobar diferents màquines recreatives, ulleres de realitat virtual i tota una gamma de consoles com Ataris, Nintendo, Entertainment Systems, Gameboy, PlayStation, Game Cubes, Super Nintendo, N64s i Xboxes, amb unes pantalles gegants. 

Tags: Hotel Gamers

Notícies semblants: