Avui 19 de gener celebrem el Dia Mundial de la Neu

Per iniciativa de la Federació Internacional d’Esquí (FIS), cada 19 de gener se celebra el Dia Mundial de la Neu, per promocionar totes les activitats que es poden realitzar al voltant de la neu.

Totes les estacions d’esquí del món celebren aquesta data, malauradament l’any passat per culpa de la pandèmia i les restriccions de mobilitat, les estacions d’esquí catalanes, no van fer gaires celebracions com ens tenien acostumats cada any. Repassem les que van fer ara fa dos anys. Aquest any hi haurà actes encara amb algunes restriccions i esperem que l’any vinent puguem tornar a celebrar el Dia Mundial de la Neu en el seu entorn.

La Molina: Es fa una prova per als més petits, es tracta de què superin diferents obstacles i trobin un tresor ocult entre la neu.

Núria: Es disputarà un Eslàlom paral·lel obert a tot el públic i una trobada de constructors d’iglús.


Vallter
 2000:
Jocs, taller de titelles i un concurs de ninots de neu.

Espot i Port Ainé: Sortida amb raquetes per a nens i nenes d’entre 5 i 14 anys.

Masella: El protagonista serà el seu Jardí de Neu.

Masella – Foto: nevasport.com

Boí Taüll: Copa d’Espanya d’Esquí de Muntanya. Recordem que el telecadira de Puig Falcó romandrà tancat per avaria.

Baqueira Beret: El dissabte a la nit van fer una baixada amb torxes i avui faran actes de promoció per animar als que es vulguin iniciar en l’esport de l’esquí.

Andorra: Dedicarà el Dia Mundial de la Neu al tema de la sostenibilitat, Ordino Arcalis ha anunciat que suprimirà 100.000 ampolles d’aigua d’un sol ús i les substituirà per ampolles metàl·liques que es poden reomplir en les màquines que depuren l’aigua de les muntanyes d’Arcalis.

Grandvalira: Centra la festa en els infants, amb actes al Pla d’Espiolets en el sector de Soldeu amb una xocolatada ben calenta.

Tags: Dia Mundial de la Neu

Notícies semblants: