Barcelona se situa al nivell de Miami, Dallas i Washington en el rànquing de Ciutats del món amb més Talent.

Cada any AdeccoInsead i Google fan un rànquing de les ciutats del món amb més talent i en el Fòrum Econòmic Mundial de Davos, daquest any, Barcelona ha ascendit 21 llocs i se situa en la 28è posició, l’any anterior ocupava el lloc 49.

Entre els conceptes valorats per elaborar el rànquing es tenen compte, entre altres, les oportunitats d’accedir a llocs directius que tenen les dones, la col·laboració en organismes, la relació entre el salari i la productivitat, l’atur en educació terciària o superior, totes elles assignatures pendents per a la ciutat de Barcelona.

En canvi en educació, qualitat dels centres de gestió, tolerància als immigrants i comportament mediambiental, la capital catalana és on té les dades més positives. També s’han analitzat l’ús de la intel·ligència artificial i la inversió en tecnologia emergent.

Miami

El pòdium del rànquing d’aquest any l’ocupen Nova York, Londres i Singapur. Les ciutats que precedeixen a Barcelona són Madrid en el lloc 24, Washington 25, Dallas 26 i Miami 27.

Pel que fa a ciutats de l’Estat espanyol que en conjunt ocupa la 32è posició, a més de Madrid i Barcelona, també figuren en el rànquing en el qual han participat 132 països i 155 ciutats, dues ciutats més, Bilbao en el lloc 83 i Saragossa en el 90.

Tags: Barcelona

Notícies semblants: