Cap de setmana de neteja de platges – Us animeu?


-1
-1 points

Després de la llevantada Glòria que va arrasar les platges de Catalunya, aquest cap de setmana milers de voluntaris es dediquen a netejar les seves platges de les restes de plàstics, branques i altra brossa que ha deixat el temporal.

Molts ajuntaments s’organitzen patrulles de voluntaris per tal de deixar les platges netes i evitar que tots aquests materials tornin al mar, perjudicant greument el fons i la fauna marina.

I si el vostre ajuntament o cap associació organitza la neteja del vostre poble o ciutat, tan sols cal tenir voluntat, agafar uns guants, bosses d’escombraries, anar a donar un tomb per la platja i recollir tot el que trobeu al vostre pas. Recordeu separar la brossa.

Ahir a la platja de la Barceloneta, dos restaurants van oferir un plat de paella i una cervesa a qui ajudés a netejar la platja. Gràcies als resturants Gallito y Pokemaoli per la vostra solidaritat.

La llevantada ha deixat moltes platges sense sorra, si les netegem bé, després els organismes competents podran reomplir-les de sorra, refer les dutxes o les rampes d’accés que han quedat malmeses, perquè aquest estiu puguem gaudir d’elles com sempre.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
-1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.