A partir d’avui ja es poden comprar els bitllets de l’AVLO 


A partir d’avui 27 de gener a les 13 hores a la web d’AVLO, el tren d’alta velocitat “low cost“, ja estarà disponible la venda de bitllets pels trajectes Barcelona – Saragossa – Madrid. 

Encara que la compra dels bitllets es pugui fer a partir d’avui mateix, els viatges no començaran fins al 6 d’abril, amb tres trajectes diaris. Sortida des de Sants a les 9:25 – 16:25 i 20:00. Sortida d’Atocha a les 9:15 – 16:00 i 20:35.

El preu dels bitllets oscil·larà entre els 10 i 60 euros, incloent-hi en el preu l’equipatge de mà i una maleta de cabina d’un màxim de 55x35x25 cm, sense límit de pes. Els acompanyants menors de 14 anys, tindran un preu fix de 5 €.

Com a oferta de llançament i fins al 5 de febrer, oferiran 1.000 places diàries a tan sols 5 €. Naturalment aquestes volaran al primer minut. Afanyeu-vos. Pots comprar els bitllets a la web d’AVLO.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.