L’Ajuntament de Barcelona posa a disposició d’Entitats i Associacions la nova Vaixella reutilitzable.

Foto: Ajuntament de Barcelona – BCN Cultura Popular

Una nova iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona, que continua apostant pel medi ambient. El consistori posa a disposició d’Associacions i Entitats del municipi el préstec de la nova vaixella reutilitzable per tal d’evitar l’ús de plats i gots de plàstic, que en el cas de grans actes i esdeveniments, acaben en el contenidor de rebuig sense ser reutilitzats.

Per fer la reserva s’haurà d’omplir un formulari, demanant la classe i nombre de peces sol·licitades amb un mínim de tres dies laborables d’antelació. L’Entitat o Associació haurà de recollir la vaixella reservada en una de les dues entitats que gestionaran el seu préstec, Fermarec de Sant Andreu i ALCIL (Associació les Corts per la Inserció Laboral) de les Corts, entitats que amb aquesta tasca contribueixen a la reinserció laboral i social.

Un altre avantatge és que no caldrà rentar la vaixella, simplement s’haurà de netejar de restes de menjar i tornar-la en les caixes que ens proporcionaran per fer-ho. El termini màxim de retorn és de tres dies laborables, després de l’acte pel qual l’hem demanat.

Els productes disponibles són plats fondos, plans o de postres, tasses de cafè, forquilles, ganivets, culleres, culleretes, porrons, gerres i fonts ovalades.

En aquest enllaç podreu veure les Condicions del Servei.

Tags: Ajuntament Barcelona, Vaixella

Notícies semblants: