Rosalia triomfa als Grammy amb el seu disc “El mal querer”


0

Rosalia, ha guanyat el Grammy al millor disc de rock, urbà o alternatiu amb el seu àlbum “El mal querer“, en l’edició d’enguany dels premis que ofereix l’Acadèmia de Gravació, que es va celebrar ahir a la nit a Los Angeles.

Va ser la guanyadora entre els altres nominats de la nit: X 100pre, de Bad Bunny; Oasis, de Bad Bunny i J Balvin; Indestructible, de Flor de Toloache; i Almadura, d’iLe.

La jove cantant de Sant Esteve de Sesrovires,  ha volgut agrair aquest premi amb unes paraules en tres idiomes, anglès, castellà i català, les tres llengües que els nostres nens i nenes aprenen a les escoles catalanes. Les paraules en català van anar dedicades a la seva família: “Us estimo molt i gràcies. Sense vosaltres no hauria pogut arribar fins aquí.”

Al llarg de la nit, Rosalia va tenir l’oportunitat d’interpretar el seu nou gran èxit “Juro que” i “Malalmente“, cançons que demostren que el cant flamenc està molt viu a Catalunya. Per alguna cosa diuen que Catalunya és la novena província andalusa.

Durant la meitat del segle passat més d’un milió d’andalusos van venir cap a Catalunya, els seus fills, filles, néts i netes ja han nascut aquí, joves que han après els costums, tradicions i la música d’Andalusia i Catalunya, dues comunitats que conviuen en harmonia. La pluralitat sempre és enriquidora de la cultura d’una persona i d’un país.

I si la voleu escoltar cantant en català, aquí teniu el gran èxit que la va portar a la fama


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.