Els clics de Playmobil tornen a Barcelona

Els caps de setmana de l’1-2 i 8-9 de febrer el Centre Cívic de les Cotxeres de Sants ubicat al carrer de Sants de Barcelona, 79 allotjarà el 5è Saló Lúdic i del Col·leccionisme on podrem gaudir d’una extraordinària exposició de Playmobil.

Els famosos clics de Playmobil van néixer a Baviera (Alemanya) de la mà de l’enginyer de joguines Hans Beck. Els primers models es van presentar l’any 1974 a la Fira de la Joguina de Nuremberg.

En l’exposició podrem veure una reproducció del Mauritània el vaixell bessó del Titànic, de 4,5 metres de llarg. També participen col·leccionistes, venedors nacionals i internacionals on podrem comprar i contemplar fantàstics diorames, maquetes plenes de vida. També hi haurà activitats incloses en el preu de l’entrada.

L’exposició Playmobil, també vol ser solidària. Per cada producte d’alimentació que portis per la Fundació Banc dels Aliments, et regalaran un tiquet pel sorteig d’un Playmobil. El preu de l’entrada serà de 4 € (menors de 3 anys gratis) i la recaptació es destinarà a Rubí Tea, Associació de famílies amb persones amb autisme.

L’horari serà de 9 a 20 h els dissabtes i de 9 a 19 els diumenges. 

Tags: Exposició, Playmobil

Notícies semblants: