El News & Coffe, un nou concepte de quiosc per a Barcelona

Foto: © News&Coffee

En plena era digital en la que vivim, els diaris convencionals en paper s’han vist obligats a reduir la seva tirada i en conseqüència els quioscs de premsa és un clar negoci a la baixa si no es reinventa. Fa poc més de deu o quinze anys, trobàvem un quiosc a cada quatre o cinc cantonades de l’eixample Barceloní, ara cada dia queden menys.

La gent acostumava a comprar el diari i llegir-lo mentre esmorzava, ara ho fem davant la pantalla del mòbil, tauleta o ordinador.

Això és el que han fet Pablo Pardo i Davide Datta, els dos joves creadors de News & Cofee, han hagut de reinventar-se i han creat un nou estil de quiosc. A més de tenir la premsa diària, tant nacional com internacional, també trobarem llibres i revistes especialitzades com PerdizFucking Young, Fuet Magazine, Apartamento, Metal o Openhouse. En el futur no descarten tenir vinils.

I tot això ho podem acompanyar d’un bon cafè de la seva pròpia marca News and Coffee, torrat per ells mateixos. També tenen Fritz Cola, el refresc alemany amb extra de cafeïna i Combucha, una beguda a base de te fermentat.

Foto: © News&Coffee

De moment tan sols hi ha un News & Coffe a Barcelona, ubicat al Passeig de Sant Joan cantonada a Ausiàs March, una zona en ple auge, amb botigues de còmics o petites cafeteries molt acollidores.

Esperem que altres quiosquers, d’arreu de Catalunya, abans de tancar es reinventin com ho han fet en Pablo i Davide.

Tags: News & Coffe, premsa, Quiosc

Notícies semblants: