Com és el jove youtuber mallorquí Miquel Montoro que ha revolucionat les xarxes socials. 

Miquel Montoro – Foto: La Resistencia

Miquel Montoro és un noi mallorquí de 13 anys que ha conquistat el món de les xarxes socials. Des de la seva aparició la setmana passada al programa “La Resistencia” de Movistar, s’ha convertit en uns dels primers fenòmens virals d’aquest any 2020. Al cap de poques hores de l’emissió del programa ja tenia més de 600.000 reproduccions, a hores d’ara ja té més de 4.300.000.

Miquel Montoro sorprèn per la seva naturalitat al parlar, encara que com ell mateix diu, li costa una mica parlar el castellà, per això adverteix que potser sentirem alguna barbaritat, però es fa entendre perfectament.

Frases com “Hòstia, pilotes. Oh, que són de bones” quan veu unes mandonguilles, o el consell de què quan mengem “Ses taronges” no hem de treure la part blanca perquè és el que cura els refredats, són el que l’han fet famós.

El jove youtuber viu a Sant Llorenç des Cardassar (Mallorca), en una casa de pagès amb els seus pares i la seva germana Laura de 20 anys que actua com la seva Comunity Manager. En Miquel estima la terra, els animals i també la seva passió què és la maquinària agrícola i els tractors.

Precisament amb la maquinària agrícola va començar el fenomen Miquel Montoro, quan ara fa dos anys va pujar un vídeo a YouTube explicant com funcionava un motocultor. En aquests dos anys ha continuat pujant vídeos relacionats amb la terra, el bestiar o l’alimentació sana i no perd l’ocasió de recomanar-nos que consumim productes de proximitat.

Canal de YouTube d’en Miquel Montoro

A l’illa tothom el coneix i ara la seva fama ha travessat el Mediterrani, però en una entrevista que va concedir a La Vanguardia, va reconèixer que havia patit assetjament escolar durant quatre anys, però amb l’ajuda de la seva família va poder superar-ho.

Actualment té 197.000 subscriptors en el seu canal de YouTube i 645.115 en el seu perfil d’Instagram, cosa que els ha portat a demanar ajuda professional per gestionar-los, ja que la seva germana sola no pot amb tot.

En el programa de Broncano, La Resistencia, es va mostrar tal com és, natural, simpàtic i molt xerraire. Comproveu-lo vosaltres mateixos.

Tags: La Resistencia, Miquel Montoro

Notícies semblants: