La catalana Gisela, protagonista d’una de les anècdotes de la nit dels Oscars 2020


-1

Gisela, la cantant catalana ha participat aquesta matinada en la Gala dels Oscars 2020, cantant amb altres artistes de Dinamarca, Alemanya, Japó, Amèrica Latina, Noruega, Polònia i Rússia, el tema central de la pel·lícula “Frozen2

Cada artista interpretava un tros de la cançó en l’idioma del seu país i quan començava l’actuació de Gisela, es podia veure un rètol que la presentava com la cantant que ho faria en “Castellà” i quan va aparèixer la cantant llatinoamericana Carmen Sarahí, en el rètol es podia llegir Spanish, com si castellà i espanyol fossin dues llengües diferents. Potser l’anècdota s’haguera pogut evitar si Gisela ho hagués fet en català. 

Gisela va prestar la seva veu a la princesa Elsa de la pel·lícula Frozen: El reino del hielo, tant en la versió en castellà com en català, mentre Carmen Sarahí ho va fer per la versió llatinoamericana.

A banda de l’actuació de Gisela, la representació espanyola no ha tingut gaire èxit en aquesta edició dels Oscar, ni Almodóvar amb “Dolor i Gloria“, nominat a la millor pel·lícula estrangera, ni Antonio Banderas nominat al millor actor, ni Klaus nominada al premi a la millor pel·lícula d’animació. Tots tres tornaran sense cap estatueta.

La gran triomfadora de la Gala dels Oscar 2020, ha estat la sud-coreana “Parasits” que amb els Oscar a la millor pel·lícula i millor director, s’ha convertit en la primera pel·lícula en llengua no anglesa a guanyar el premi a la millor pel·lícula, després de 92 anys d’història dels premis de l’Acadèmia.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
3
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.