La millor ciutat de l’Estat per prendre un cafè és Barcelona

Segons L’Índex Europeu del Cafè Selecta, que en l’edició de l’any 2019 ha analitzat 89 ciutats europees i el seu cafè, Barcelona és la millor ciutat de l’Estat espanyol per prendre un cafè.

La Ciutat Comtal ocupa el 18è lloc en el rànquing de les millors ciutats europees per prendre cafè. En aquest estudi es tenen en compte aspectes com la relació entre el preu del cafè i el salari mitjà dels habitants de la ciutat; la quantitat i qualitat de les cafeteries; les que disposen de Wi-Fi; el nombre de recerques a Google la paraula cafè i la proporció del cafè importat amb relació al PIB i la renda per càpita.

Si ens cenyim a l’Estat espanyol, aquestes són les dades de les ciutats que han entrat al rànquing d’aquest any de L’Índex Europeu del Cafè Selecta.

LLOC EN L’ÍNDEX CIUTAT VALORACIÓ MITJANA
18 BARCELONA 4,14
41 MADRID 3.60
56 VALÈNCIA 3,21
59 MÀLAGA 3,18
67 SEVILLA 2,97

Pel que fa a la relació preu/salari totes, excepte Màlaga, estan millor valorades que Barcelona; respecte a qualitat l’única que supera a Barcelona és Madrid i en la resta de factors la millor sempre és Barcelona.

Els tres primers llocs l’ocupen Edimburg amb una valoració mitjana de 5,81, Amsterdam amb un 5,71 i Florència amb un 5,40.

Si voleu consultar el rànquing complet, ho podeu fer a Índex Europeu del Cafè Selecta.

Tags: Barcelona, Cafè

Notícies semblants: