Mor Diana Garrigosa, parella i pilar fonamental d’en Pasqual Maragall

Diana Garrigosa, la que ha estat parella d’en Pasqual Maragall al llarg de la seva vida, ens ha deixat avui de manera sobtada.

D’ençà que l’any 2007 Pasqual Maragall va fer públic que patia Alzheimer, Diana va ser la que va estar sempre al seu costat i va agafar les rendes de la Fundació Pasqual Maragall de lluita contra l’Alzheimer.

Durant l’etapa política de Maragall, sempre es va saber mantenir en un segon terme i les aparicions en públic van ser molt escasses. Arran de la malaltia del seu company va haver d’agafar el timó de la família i la Fundació.

Diana Garrigosa va néixer l’any 1944 i es va llicenciar en Economia a la Universitat de Barcelona, va treballar com a professora d’informàtica a l’Escola Aula de Barcelona i al Centre Ordinador Municipal de l’Ajuntament de Barcelona, fins que va haver de plegar per fer front als nous reptes que suposava la malaltia del seu marit.

Militant del PSC fins que el seu marit va abandonar la Presidència de la Generalitat, l’any 2006.

Descansi en pau i recordem-la amb aquelles paraules que sempre li feia repetir al seu home en un intent d’endarrerir el progrés de la seva malaltia, “Bicicleta, cullera, poma”. 

Des de M’Agrada Catalunya, el nostre més sincer condol a tota la família, per la pèrdua d’una mare, una àvia, una amiga, però sobretot per la pèrdua d’una companya de vida d’en Pasqual Maragall. Descansa en pau, Diana.

Pocs minuts després de saber-se la notícia, personalitats de tot l’entorn de la política catalana han volgut mostrar el seu condol a través de les xarxes.

Tags: Diana Garrigosa

Notícies semblants: