Anys i anys, per molts anys… Avui el Club Super3 fa 29 anys

Tal dia com avui de l’any 1991 es feia per TV3 la primera emissió del Club Super3, un programa de contingut infantil, amb jocs, sèries d’animació i personatges molt populars que van marcar tota una generació d’infants de la Catalunya dels 90 i primera dècada d’aquest segle.

El Club Super3 anava més enllà d’un simple programa de televisió infantil, es va crear un carnet gratuït de Super per a tots els nens i nenes que es fessin socis i amb el que obtenien una sèrie de descomptes i podien participar de la festa que es feia cada any.

Personatges com Nets que era l’encarregada de llegir les cartes dels Supers i fer els carnets; Noti-Press, més coneguda per Noti, sempre anava vestida de vermell i negre, era la reportera del Club; Petrixol o més aviat  Petri, emetia missatges per fax amb el Petrifax que tenia el seu vestit a la panxa, van ser els personatges de la primera etapa del programa.

Tomatic

MegaZero era un virus maleït que volia destruir el Club; SuperMà tenia el poder de guanyar a MegaZero; Tomatic era una mena de telèfon amb ulleres de sol. Més tard van arribar Bibiana, Jordi, PetriKrust, L’emak, etc.

Al llarg d’aquests 29 anys d’història, les sèries d’animació més populars del moment s’emetien en el Club Super3, com Bola de Drac, Doraemon, Doctor Slump, Les tres Bessones, el Ninja Hattori, Els Barrufets, Les Tortugues Ninja, Lucky Luke, L’abella Maia, Els Picapedra o la popular Shin Chan, que tanta polèmica va crear perquè potser no era una sèrie molt adequada pels nens i nenes.

Bola de Drac

Com diu la cançó que tots els infants saben cantar en un aniversari, Anys i anys, per molts anys, a la una per molts anys… 

Tags: Club Super3

Notícies semblants: