Catalunya, la millor zona del sud d’Europa per a invertir, segons el “Financial Times”.

Barcelona, el centre neuràlgic dels negocis a Catalunya

Segons el rànquing que elabora la revista d’economia i finances fDi Intelligence que pertany al Financial Times, per tercera vegada consecutiva, Catalunya ha estat reconeguda com la millor regió del sud d’Europa per a invertir pel període de 2020 a 2021.

El rànquing que elabora cada dos anys la citada publicació, és un dels més prestigiosos que utilitzen les grans multinacionals a l’hora d’estudiar possibles inversions en un futur.

L’Imperial Tarraco, plena d’història

En l’estudi per elaborar el rànquing de les regions amb més atractiu per a invertir, s’han analitzat un total de 150, tenint en compte criteris com la connectivitat, el clima de negocis, el potencial econòmic, el capital humà, l’estil de vida i l’estratègia de captació d’inversions estrangeres.

I el resultat ha estat que la millor regió del sud d’Europa és Catalunya, seguida de Madrid i en tercer lloc la regió italiana de Lombardia.

Lleida amb l’Eix comercial més llarg d’Europa

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha reaccionat a aquest reconeixement amb aquestes paraules:

“Reconeixements com aquest posen de manifest que Catalunya és sinònim de confiança i de futur; Catalunya és una economia dinàmica, industrial, innovadora i oberta al món. Combinem el talent, un teixit empresarial de tradició industrial diversificat, amb grans infraestructures tecnològiques i de recerca, amb una posició geogràfica estratègica, fet que ens converteix en un entorn únic on invertir i fer negocis”.

Girona, la ciutat dels quatre rius

Les quatre capitals catalanes, cadascuna amb la seva especialitat, tenen un especial atractiu per les inversions tant de petites o mitjanes empreses com grans multinacionals.

Tags: Catalunya, Financial Times

Notícies semblants: