Un altre Cinema històric de Barcelona tancarà a final de mes

Foto: Grup Balanyà

Segons ha publicat el diari ARA, l’històric cinema Palau Balanyà del barri de Sants i un dels més antics de la ciutat, tancarà definitivament les seves portes el pròxim 28 de febrer. Un altre cinema menys a la ciutat de Barcelona.

El Cinema Balanyà es va inaugurar el desembre de 1965, poc després de la mort de Pere Balanyà i Espinós, l’empresari propietari i originari de Sants. L’any 2002, després d’una gran remodelació, va reobrir amb set sales equipades amb les més modernes tecnologies.

No era el primer cinema de la família Balanyà, l’any 1943 ja havia inaugurat el cinema de les galeries subterrànies de l’avinguda de la Llum, sota el carret Pelai i plaça Catalunya.

En els darrers anys han anat tancant uns quants cinemes històrics de la Ciutat de Barcelona, com l’Aribau Club, el Coliseum o l’Urgell. El grup Balanyà disposa d’altres sales multicinema a la ciutat, que continuaran funcionant, com l’Arenes, Aribau, Balmes, Bosque, Glòries i Gran Sarrià.

Encara no sabem les raons del tancament, segons informa el diari Ara, el Grup Balanyà té previst fer un comunicat. 

Tags: Palau Balanyà

Notícies semblants:

Últimes Notícies