Casa Cacao d’en Jordi Roca un nou concepte de degustar la Xocolata en ple centre de Girona

Jordi Roca

Jordi Roca, el petit dels germans del Celler de Can Roca obre avui les portes del seu nou projecte, Casa Cacao, una nova forma de gaudir de tots els plaers de la xocolata.

Un projecte d’en Jordi Roca i la seva cunyada Anna Payet, una xocolateria amb un obrador que es pot veure des del carrer, una botiga amb autèntiques delicatessen d’aquest producte i tot complementat amb un petit hotel de quinze habitacions, que estarà dirigit per l’Anna, l’esposa d’en Joan Roca.

La matèria primera per fer les elaboracions de xocolata ve directament de països del Centre i Sud Amèrica, en Jordi i el seu mestre Damian Allsop han viatjat a l’altre costat de l’Atlàntic per fer les gestions necessàries per comprar el cacau.

A la planta baixa trobarem l’obrador on es faran les més selectes elaboracions, visible des del carrer; la botiga on podrem comprar tota classe de xocolates amb el segell d’en Casa Cacao i una petita xocolateria on degustar una bona xocolata calenta, freda, líquida o sòlida, acompanyada de la pastisseria de la família.

I als quatre pisos superiors, un acollidor hotel amb 15 habitacions, dirigit per Anna Payet, que segur donarà hospitalitat a molts dels clients que vénen expressament de fora a fer un àpat al Celler de Can Roca. L’Hotel Casa Cacao disposa d’una terrassa a la planta superior, exclusiva per a clients, amb unes vistes espectaculars de la ciutat de Girona.

Plaça Catalunya de Girona

Tota la decoració de l’hotel, mobiliari i roba ha estat elaborada de forma artesanal i els embolcalls per la xocolata de la botiga estan fets amb material procedent del reciclatge de les fibres del cacau, sumant-se així a la sostenibilitat del planeta.

Precisament ahir en Jordi Roca va participar en la presentació d’un sistema d’impressió de xocolata en 3D, un projecte presentat per Barry Callebaut i batejat amb el nom de “Mona Lisa 3D Studio“, la presentació es va fer a la Masia Mas Marroch dels germans Roca i en Jordi va poder fer demostració de la seva creativitat amb aquest nou sistema que pot fer qualsevol disseny a escala. Serà el final de les Mones de Pasqua artesanes?

Foto: Pasteleria.com

https://twitter.com/Santi_Joseph_/status/1228382709959069696

Tags: Casa Cacao, Jordi Roca

Notícies semblants: