L’arrodoniment dels clients de Bonpreu Esclat d’aquest més anirà destinat als infants amb càncer.


3
7 shares, 3 points

El passat mes de gener els clients de Bonpreu Esclat a través de les seves 312.947 microdonacions, arrodonint el preu de la seva compra, vàrem aconseguir recaptar un total de 51.998,94 € destinats a l’entitat Assís Centre d’Acollida.

Assís Centre d’Acollida és una entitat que treballa per a oferir allotjament a les dones sense llar a la ciutat de Barcelona, per tal que puguin assolir una vida autònoma. Amb aquest recapte es podrà contribuir a la construcció de la Llar Rosario Endrinal amb 10 allotjaments, donar assessorament i atenció personalitzada a les dones acollides.

Aquest mes de febrer la recaptació dels donatius dels clients de Bonpreu Esclat aniran destinats a l’Associació AFANOC, que treballa per a millorar la qualitat de vida dels infants amb càncer a través del lleure, fent tallers i activitats on es valoren els principis de convivència i respecte cap al món que els envolta, ensenyant-los a com trobar noves formes d’ocupar el seu temps.

Ja sabeu que és l’arrodoniment en el preu per una bona causa, però per si hi ha algun despistat, simplement es tracta d’arrodonir el preu de compra, si puja 10,35 € pagarem 10,50 i els 15 cèntims de diferència aniran destinats a una causa solidària, aquest mes per fer una vida una mica més agradable als infants amb càncer.


T'agrada? Compartiex-ho!

3
7 shares, 3 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
63
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
10
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
10
Em fascina

3 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  1. agrairia que condiguressin bé les màquines per poder escollir adequadament si es vol fer aquesta donació o no. Les opcions estan creuades i presta confussió. Ho he sit cada vegada que he hagut se pagar i no hi ha maneres que ho arreglin. Important que el client trii què vol fer. gràcies