L’arrodoniment dels clients de Bonpreu Esclat d’aquest més anirà destinat als infants amb càncer.

El passat mes de gener els clients de Bonpreu Esclat a través de les seves 312.947 microdonacions, arrodonint el preu de la seva compra, vàrem aconseguir recaptar un total de 51.998,94 € destinats a l’entitat Assís Centre d’Acollida.

Assís Centre d’Acollida és una entitat que treballa per a oferir allotjament a les dones sense llar a la ciutat de Barcelona, per tal que puguin assolir una vida autònoma. Amb aquest recapte es podrà contribuir a la construcció de la Llar Rosario Endrinal amb 10 allotjaments, donar assessorament i atenció personalitzada a les dones acollides.

Aquest mes de febrer la recaptació dels donatius dels clients de Bonpreu Esclat aniran destinats a l’Associació AFANOC, que treballa per a millorar la qualitat de vida dels infants amb càncer a través del lleure, fent tallers i activitats on es valoren els principis de convivència i respecte cap al món que els envolta, ensenyant-los a com trobar noves formes d’ocupar el seu temps.

Ja sabeu que és l’arrodoniment en el preu per una bona causa, però per si hi ha algun despistat, simplement es tracta d’arrodonir el preu de compra, si puja 10,35 € pagarem 10,50 i els 15 cèntims de diferència aniran destinats a una causa solidària, aquest mes per fer una vida una mica més agradable als infants amb càncer.

Tags: Bonpreu Esclat

Notícies semblants: