25 aniversari de l’Aquàrium de Barcelona – Entrades gratis per als joves i infants

Aquest any l’Aquàrium de Barcelona fa 25 anys i vol celebrar-ho amb la gent jove i els nens i nenes. Els joves que facin 25 anys com l’aquari, podran entrar gratuïtament durant tota la setmana del seu aniversari i el mateix podran gaudir els nens i nenes d’entre 1 i 10 anys. 

Al llarg de tot l’any també es faran activitats especials, com les que estan fent actualment fins a l’1 de març, una visita guiada amb el títol de “Curioses Criatures”, que ensenyarà als més petits els secrets d’alguna de les espècies que habiten els aquaris.

O el Feeding time rajades”, els cuidadors ens ensenyaran com donen menjar a les rajades, mentre ens expliquen com són aquests animals marins.

L’Aquàrium de Barcelona es va inaugurar l’any 1995 com un centre marí lúdic-educatiu, amb un túnel transparent de més de 80 metres de llargada i que ens permet veure les profunditats del Mediterrani. És considerat com el centre marí més gran del món pel que fa a fauna Mediterrània.

Un total de 35 aquaris amb sis milions de litres d’aigua i un gran oceanari, únic a Europa, que allotja més d’onze mil éssers vius de 450 espècies diferents.

Hi ha aquaris amb espècies del Mar Mediterrani, altres d’aigües tropicals i el gran oceanari on podrem contemplar els temuts taurons.

Si sou un dels afortunats en gaudir d’entrada gratis la setmana del vostre aniversari, podeu veure les condicions en la web de l’Aquàrium de Barcelona. 

Tags: Aquàrim Barcelona

Notícies semblants: