Exhaurides totes les entrades de l’última gira de Txarango

 

El passat mes de desembre el grup Txarango anunciava el seu comiat dels escenaris, però com molts altres cantants i grups no ho fan de sobte sinó amb una gira de comiat, en aquest cas l’anomenada “El Gran Circ” que acabarà el maig de 2021, molt probablement a la seva estimada Girona.

El conjunt del Ripollès ja ha esgotat les 80.000 entrades de la gira que faran al llarg d’aquest any, començant per Amsterdam el 20 de marc, Londres el 2 d’abril i Bilbao on actuaran dos dies, el 9 i 14 d’abril. La resta de ciutats com Brussel·les, París i Madrid encara no tenen data concreta.

A partir de l’estiu faran una gira de comiat per terres catalanes, totalment autogestionada i apostant per la sostenibilitat del planeta, sense lavabos químics, amb una tiquetera ètica i barres només amb cervesa artesana.

https://www.instagram.com/p/B6JO7mhIcHE/

L’autogestió de la gira de comiat els permetrà basar-la en l’economia social i solidària, evitant els residus de plàstic, fomentant el comerç de proximitat que genera molta menys contaminació i l’import que s’estalviaran en la gestió de venda d’entrades, la destinaran a projectes socials.

En aquests moments que tots ens estem conscienciant de la necessitat de fer un canvi en els nostres hàbits de vida per lluitar contra el canvi climàtic, cantants i grups de música d’arreu del món s’estan plantejant fer un canvi en les seves gires. Des dels més radicals com Coldplay que ha anunciat que no farà més gires, fins als que les faran utilitzant el tren en la mesura del possible.

Us deixem amb una de les millors cançons de Txarango –  Tanca els ulls

Tags: Txarango

Notícies semblants: