Exhaurides totes les entrades de l’última gira de Txarango


0

 

El passat mes de desembre el grup Txarango anunciava el seu comiat dels escenaris, però com molts altres cantants i grups no ho fan de sobte sinó amb una gira de comiat, en aquest cas l’anomenada “El Gran Circ” que acabarà el maig de 2021, molt probablement a la seva estimada Girona.

El conjunt del Ripollès ja ha esgotat les 80.000 entrades de la gira que faran al llarg d’aquest any, començant per Amsterdam el 20 de marc, Londres el 2 d’abril i Bilbao on actuaran dos dies, el 9 i 14 d’abril. La resta de ciutats com Brussel·les, París i Madrid encara no tenen data concreta.

A partir de l’estiu faran una gira de comiat per terres catalanes, totalment autogestionada i apostant per la sostenibilitat del planeta, sense lavabos químics, amb una tiquetera ètica i barres només amb cervesa artesana.

View this post on Instagram

Avui compartim tres notícies molt importants per nosaltres! ★ NOU DISC A LA PRIMAVERA ★ Després de més d’un any fora dels escenaris, acabem d’entrar a l’estudi per començar a gravar el que serà el 4rt disc de Txarango. El nou treball arribarà a la primavera i donarà pas a una gira molt especial! ★ EL GRAN CIRC, UNA GIRA ÚNICA ★ Acabem de posar a la venda les entrades de tota la gira que farem! Celebrarem 10 anys als escenaris recorrent el territori sota la carpa del nostre propi circ. Un somni fet realitat que ens acompanya des que va néixer Txarango. Aquesta gira autogestionada, plena de sorpreses i companyes de viatge, ens està permetent construir un espai itinerant propi i transformador, basat en l’economia social i solidària. ★ EL FINAL DEL VIATGE ★ L’aventura que tenim per endavant, amb el nou disc i la nova gira, serà l’última etapa de Txarango. Sentim que després de més de 10 anys recorrent el món i posant tota l’energia de les nostres vides en aquest projecte, arriba el moment de tancar el viatge. Per nosaltres, acomiadar Txarango és una decisió important i ho volem fer de la millor manera que sabem, cantant i ballant per celebrar la vida compartida al costat de totes les persones que han fet possible aquest somni. Txarango ha estat el nostre projecte vital. Un camí intens, ple de reptes i aprenentatges. Ple de tot el que són plens els viatges. Avui, ple de gratitud. Ara que encara tenim per endavant tota una etapa sencera, hem sentit que era el millor moment per anunciar i compartir aquest final. Perquè els finals també s’han de celebrar! Perquè volem viure’l a prop vostre, amb tota la intensitat que mereix. Perquè l’agraïment que sentim és tant gran que ens quedarà més petita la gira que la paraula GRÀCIES. Comptem amb totes i tots vosaltres. Que ningú es quedi sense entrada! www.txarango.coop

A post shared by Txarango (@txarango) on

L’autogestió de la gira de comiat els permetrà basar-la en l’economia social i solidària, evitant els residus de plàstic, fomentant el comerç de proximitat que genera molta menys contaminació i l’import que s’estalviaran en la gestió de venda d’entrades, la destinaran a projectes socials.

En aquests moments que tots ens estem conscienciant de la necessitat de fer un canvi en els nostres hàbits de vida per lluitar contra el canvi climàtic, cantants i grups de música d’arreu del món s’estan plantejant fer un canvi en les seves gires. Des dels més radicals com Coldplay que ha anunciat que no farà més gires, fins als que les faran utilitzant el tren en la mesura del possible.

Us deixem amb una de les millors cançons de Txarango –  Tanca els ulls


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.