ESPORTS

Un escut del Real Madrid es cola a la llotja del Camp Nou, just davant el seient de Bartomeu.

Durant la celebració del partit Barça-Eibar del passat dissabte, vam poder veure un petit escut del Real Madrid col·locat en el marcador electrònic de la llotja, davant mateix del seient de Bartomeu.

El que en principi semblava un muntatge o una fake news, va ser real, algú va posar aquest escut intencionadament just davant del president, al que la seva afició va escridassar durant el partit, amb crits de “Bartomeu dimissió”, per l’afer descobert recentment de les crítiques a les xarxes socials.

Bartomeu ahir, més que mai, era el punt de mira de tots els periodistes i aquests van poder veure la imatge insòlita del President de Barça amb l’escut del Madrid davant.

Sembla que el petit escut fa més de dos mesos que està a la llotja del Camp Nou, ja que revisant les imatges, en el partit disputat contra el Real Madrid el passat mes de desembre ja es podia apreciar, encara que en aquells moments passés desapercebut.

Tags: Camp Nou, Escut Madrid

Notícies semblants: