Us agraden les samarretes del Barça per la temporada 2020-2021?


Encara que el FC Barcelona no ha fet la presentació oficial, ja s’ha filtrat com seran les noves samarretes per la temporada vinent. Dels rombes passem a la clàssica de franges blaugrana separades per una fina línia groga, semblant a la que lluïen els jugadors a la temporada 1919-1920.

La segona samarreta serà d’un elegant color negre, més aviat mate, amb les lletres i l’escut en daurat.

I la tercera d’un rosa fort amb les lletres en negre i el clàssic escut en color.

En aquests moments que la directiva del Barça està en el punt de mira, després de tot el tema de la contractació de l’empresa I3Ventures per presumptament desprestigiar a jugadors i altres persones, la filtració ha estat molt oportuna per calmar els ànims de l’afició blaugrana.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.