Cap de setmana de vianants a quatre artèries principals de Barcelona.

Campanya Obrim els Carrers – Foto: Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona, el passat 1 de febrer, va llençar una campanya per gaudir d’una ciutat més sostenible, amable i acollidora per lluitar contra el canvi climàtic. La campanya amb el lema “Obrim carrers” convida a la gent amb aquestes paraules: El primer cap de setmana de cada mes, baixa al carrer!

Quatre artèries principals de la ciutat estaran tallades al trànsit el primer cap de setmana de cada mes, donant més protagonisme als vianants, bicicletes, patins o simplement al plaer de passejar.

En ells. en lloc de cotxes trobarem espais per jugar, llegir, passejar, ballar o simplement baixar una cadira de casa i prendre el sol o petar la xerrada amb els veïns i veïnes.

Programació per dissabte 7 de març – De 17.00 a 21.00 hores

Eix Creu Coberta, carrer de Sants (tall de trànsit de 16.15 i les 21.45 hores).

Carrer Creu Coberta – Foto: Ajuntament de Barcelona

Aquest és un dels principals eixos comercials de la ciutat, on dissabte a la tarda podrem anar de compres, contemplar els aparadors sense haver de preocupar-nos dels cotxes ni del soroll que fan. L’associació de comerciants ens oferiran activitats lúdiques per gaudir d’una tarda de compres pel mig del carrer.

Via Laietana entre Urquinaona i plaça Antonio López (tall de trànsit de 15.30 i les 22.30 hores).

Tot el carrer obert als vianants, on trobarem activitats i tallers per a tota la família.

Gran de Gràcia (tall de trànsit de 17.00 a 21.00 hores).

Aquest carrer de la Vila de Gràcia ja fa temps que té en marxa aquesta iniciativa. Tarda de dissabte perquè els veïns i veïnes gaudeixin de passejar i anar de compres.

Gran de Gràcia – Foto: Ajuntament de Barcelona

Programació per diumenge 8 de març – De 10.00 a 15.00 hores

Carrer d’Aragó (tall de trànsit de 7.00 a 17.00 hores).

Insòlit veure una de les principals vies de la ciutat buida de cotxes i motos. Sis carrils a disposició dels vianants que a més de passejar podran gaudir de tallers, jocs, circuits de bicicletes, espectacles itinerants i fins i tot un mercat de pagès. Els veïns de la Dreta i l’Esquerra de l’Eixample s’enfrontaran en un partit de futbol.

També hi haurà una zona de pícnic per esmorzar o dinar al carrer i una gran varietat de música: swing, batucades, marxin bands i també un gran piano de cua a disposició de qualsevol persona que el vulgui tocar.

Carrer d’Aragó – Foto: Ajuntament de Barcelona

Barcelonins i barcelonines, gaudiu del cap de setmana per a vianants. Baixeu al carrer!

Tags: Barcelona, Obrim Carrers

Notícies semblants: