7 i 14 de Març – Dos caps de setmana per gaudir de la Ruta Alcarràs Florit 

Ja fa anys que s’ha posat de moda el turisme de la fruita, s’organitzen sortides per contemplar les meravelloses estampes que ens ofereixen els arbres fruiters en època de floració. Els camps semblen autèntiques catifes de flors.

El pròxim cap de setmana i el següent, Alcarràs celebra la setena edició de la Ruta “Alcarràs Florit”. Una ruta per gaudir de l’espectacle de la floració dels arbres fruiters i la centenària Azina, símbol de la Vila d’Alcarràs.

 

L’Alzina Centenària que creix sola en mig d’un camp, símbol d’Alcarràs que figura en l’escut del municipi, dóna nom al lloc on està ubicada, el Pla de l’Alzina.

Durant la visita guiada per tècnics del Departament Agronòmic de Fruits de Ponent, ens explicaran l’evolució i l’estat de la floració dels arbres. Ens oferiran un esmorzar i una passejada amb autocar per contemplar els diferents camps en floració.

 

Després visitarem l’Agrobotiga de la Cooperativa d’Alcarràs on podrem fer un tast dels productes locals.

Els camps florits són un bon motiu per fer fotografies i per això ens conviden a participar en un concurs fotogràfic a Instagram, amb un primer premi de 150 € i un segon de 80 €. Les fotografies s’hauran de fer amb el mòbil, no amb càmeres fotogràfiques i s’hauran de penjar a Instagram amb el hashtag #AlcarrasFlorit20. Animeu-vos a fer la visita i a participar en el concurs.

Tags: Alcarràs Florit

Notícies semblants: