Les microdonacions dels clients de Bonpreu Esclat recapten més 55.000 € pels nens amb càncer.

Continuem informant de la recaptació que fa Bonpreu Esclat amb les microdonacions que mes a mes fan els seus clients.

La recaptació del passat més de febrer serà destinada íntegrament a l’associació AFANOC, per a millorar la qualitat de vida, a través del lleure, dels nens i nenes afectats de càncer. En total es van fer 333.334 microdonacions amb un total de 55.383,18 € recaptats.

 

L’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) és una associació sense ànim de lucre, que treballa en la gestió de la qualitat i la gratuïtat en els serveis que s’ofereixen als infants amb càncer i els seus familiars.

Després de llargs períodes d’ingressos hospitalaris, tant aquests pacients com els seus familiars necessiten temps d’esbarjo, els més de 55.000 euros recaptats el passat mes de febrer, es destinaran a què aquests infants i els seus germans, vagin de colònies. Una forma de tornar a la vida normal, on es trobaran lluny del pare i la mare, recuperant una mica de l’autonomia que van perdre durant l’hospitalització.

Durant aquestes colònies participaran en tallers amb altres nens i nenes en la mateixa situació que ells, també es fan activitats on treballen els valors de convivència i de respecte als altres i on aprenen a trobar noves formes d’ocupar el seu temps d’oci.

Aquest mes de març l’arrodoniment solidari que facin els clients de Bonpreu Esclat anirà destinat a la Fundació Talita, per millorar la qualitat de vida dels infants i joves amb discapacitat intel·lectual, oferint-los una formació adequada que els hi permeti la seva inclusió social en tots els àmbits de la vida, escolar, universitari o laboral.

Com la majoria ja sabreu, ja que ho repetim cada mes, el microdonatiu consisteix a arrodonir el preu de la nostra compra, si puja 10,26 € pagarem 10,50 € i els 0,24 cèntims restants serà un microdonatiu per la causa d’aquell mes.

Animeu-vos a participar, hi ha moltes causes socials que necessiten la nostra solidaritat.

Tags: Bonpreu, Microdonacions

Notícies semblants: