Els Guàrdies Civils destinats a Catalunya hauran d’estudiar català


-4
5 shares, -4 points

Segons va informar la Cadena Ser el passat dissabte, a partir d’ara els agents de la Guàrdia Civil que tinguin com a primera destinació Catalunya, hauran de fer un curs de llengua catalana.

Fins ara la Direcció General de la Guàrdia Civil feia classes relacionades amb l’organització, el marc jurídic, la cultura i els costums de Catalunya, però mai havien fet classes de català. 

Per primer cop, el curs de la llengua catalana, serà obligatori per accedir al seu destí i afectarà 176 agents, caps i sergents que aviat s’incorporaran al seu primer destí, a les seves places de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

El curs que comença el pròxim 16 de març, durarà cinc dies i té com a finalitat, fomentar la integració de la Guàrdia Civil a Catalunya i conèixer els costums, la cultura i la llengua de la terra on han de treballar.

El seminari també inclou altres assignatures com Tipologies delictives en el Procés Independentista, Marc jurídic de l’Estatut Autonòmic de Catalunya, Moviments socials i independentisme català, Entorn sociopolític català i Manifestacions de la cultura popular catalana.


T'agrada? Compartiex-ho!

-4
5 shares, -4 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
15
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
4
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
6
Em fascina

3 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  1. Entristeix pensar que les forces d’ocupació estrangeres es quedin, i no marxin per sempre mes, respectant el sentiment i la voluntat majoritària de un poble lliure i sobirà .