Primark de Plaça Catalunya obrirà el pròxim 6 d’abril

Si el Coronavirus ens deixa, podrem visitar la nova botiga de Primark a Barcelona el pròxim 6 d’abril. El nou Primark Barcelona, serà la segona botiga més gran de la marca, després de la de Madrid.

La marca d’origen irlandès i amb més de 40 botigues a tot el país, obra la seva macro botiga, al centre neuràlgic de Barcelona, a la plaça Catalunya núm. 23.

L’edifici de 7.253 m² és l’antiga seu del Banc Central, que a finals del mes de maig de 1981 va estar hores i hores a les pantalles del televisor a conseqüència de l’atracament en el qual van tenir retingudes més de 300 persones durant 37 hores. En els darrers anys l’edifici estava ocupat per una botiga del Corte Inglés.

Segons hem pogut llegir a Cinco Dias, la companyia AB Foods, propietària de la marca Primark ha alertat de la manca de subministraments procedents de la Xina, a causa del Coronavirus, de moment fins a mitjans d’any encara tenen estoc, però si la situació persisteix, valoren la possibilitat d’incrementar la producció de proveïdors d’altres països.

Amb aquesta apertura la marca Primark disposarà de tres botigues a la ciutat de Barcelona, plaça Catalunya, l’Illa Diagonal i Diagonal Mar.

Tags: Primark

Notícies semblants: