Alumnes de l’Institut de Pallejà atrapats a l’illa de Sicilia, tornaran en Ferri i autocar.

71 alumnes de l’Institut de Pallejà (Baix Llobregat) i cinc professors, que estaven en viatge de fi de curs a Sicília, s’han vist atrapats, sense poder sortir en avió com tenien previst, per la suspensió de tots els vols des d’Itàlia, a conseqüència de les mesures preses per fer front al Coronavirus.

Segons informa La Vanguardia, el centre docent va estar estudiant la possibilitat de suspendre el viatge, però finalment no ho van fer perquè l’illa no era de les zones més afectades d’Itàlia. Dilluns quan van arribar, el govern italià ja hi havia estès l’alerta a tot el país i no tan sols a la zona nord.

Els alumnes de quart d’ESO tenien previst sortir el pròxim divendres en un vol de Vueling des de Catània, però el dimarts van quedar suspesos tots els vols procedents d’Itàlia. La Direcció de l’Institut es va posar en contacte amb el Departament d’Educació i el Ministeri d’Exteriors per tal de trobar una solució.

Al final tornaran en Ferri des de Catània a Salern en la península italiana i des d’allà viatjaran en autocar fins a Catalunya. Un viatge de tornada que tenien previst fer en menys d’hora i mitja, s’ha convertit en una excursió d’unes 17 hores.

Tags: Institut, Pallejà

Notícies semblants: