El Departament d’Educació ha decretat el tancament d’Escoles, Instituts i Universitats de tota Catalunya.

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, ha decretat tancar les escoles de Catalunya com a mesura de contenció del Coronavirus, a partir de demà.

Aquesta mesura afecta escoles bressol, escoles, instituts i universitats, en total 1.800.000 alumnes s’hauran de quedar a casa. Ahir ja s’hi havien cancel·lat totes les activitats extraescolars que els centres educatius tenien previstos amb les que participés més d’un centre escolar i l’ajornament del Saló de l’Ensenyament.

La Comunitat de Madrid ja havia decretat aquesta mesura, aquest matí també s’han tancat els centres educatius de diversos pobles de l’Anoia per ur brot de Covid-19 a Igualada i fa poca estona hem conegut la notícia que Euskadi ha pres la mateixa decisió.

El govern espanyol ja anunciat una prestació de la Seguretat Social pels pares i mares que no puguin acudir a la feina per cuidar els seus fills. 

Tags: Coronavirus, Escoles

Notícies semblants: