La Sagrada Família més buida que mai. Se suspenen les visites i es paralitzen les obres.

Temple de la Sagrada Família

Des d’ahir, d’acord amb les mesures decretades per la Generalitat de Catalunya per fer front al Coronavirus, el temple de la Sagrada Família tanca les seves portes, se suspenen les visites i es paralitzen les obres, per garantir la seguretat tant dels visitants com dels treballadors.

La mesura també afecta a la Casa Museu Gaudí, ubicada en el recinte del Parc Güell, gestionada per la Fundació Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família i als ascensors de les torres de les dues façanes del temple.

De moment no hi ha data de restabliment de les visites i obres, en funció de l’evolució del Covid-19, aniran prenent decisions, d’acord amb les recomanacions de les autoritats competents.

Casa Museu Gaudí

També queden suspeses totes les activitats que estaven previstes per aquests pròxims dies, com tallers, concerts o la il·luminació de la façana, que estava prevista per la primera setmana d’abril.

Els comerciants de la zona ja estan notant la poca afluència de públic, botigues, bars i restaurants que cada dia estan plens a vessar de turistes, avui estan pràcticament buits. Afirmen que feia molts anys que no veien els carrers del voltant del temple tan tranquils.

Potser els veïns de la zona seran els únics que agrairan aquesta mesura, ja que recuperaran el barri que no veien fa anys. Recordem que el Temple de la Sagrada Família, des de fa dos anys que va desbancar a l’Alhambra de Granada, és el monument més visitat de l’Estat espanyol, rebent cada any 4,5 milions de visitants.

Tags: Coronavirus, Sagrada Familia

Notícies semblants: