Suspesa la Lliga de Futbol les pròximes dues setmanes. El Real Madrid en quarentena.

La Patronal de Clubs de Futbol ha informat que queden suspesos tots els partits de Lliga i Copa, de primera i segona divisió, almenys les pròximes dues setmanes.

En un comunicat fet públic aquest matí han informat que després de saber aquest mateix matí que el Real Madrid es troba en quarantena, per un cas que ha donat positiu en Coronavirus en la secció de basquet, han decidit suspendre les competicions.

«Ante las circunstancias conocidas esta mañanareferidas a la cuarentena establecida en el Real Madrid y los posibles positivos en jugadores de otros clubesLaLiga considera que se dan ya las circunstancias para que se siga con la siguiente fase del protocolo de actuación contra el COVID– 19. En consecuenciade acuerdo con las medidas establecidas en el Real Decreto 664/1997 de 12 de mayoacuerda la suspensión, al menos, de las dos próximas jornadas

Un cop passades aquestes dues setmanes, avaluaran de nou la situació i no descarten la possiblitat de suspendre per més temps.

Tags: Lliga Futbol

Notícies semblants: