Un núvol blanc deixa sense visibilitat l’AP7 aquest matí


0
2 shares

Una fuita de silicat d’alumini en una empresa del polígon industrial Sant Vicenç del terme municipal de Castellbisbal, ha deixat sense visibilitat l’AP7 entre el Papiol i Castellbisbal. El terra ha quedat blanc com si hagués caigut una gran nevada.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, a través de Twitter, les partícules d’aquest producte no són tòxiques, encara que sí irritants i per tant recomanaven als conductors que tanquessin les finestres dels vehicles així com el sistema de ventilació.

Molts conductors s’han vist sorpresos a mig matí per un gran núvol blanc, visible des de Sant Andreu de la Barca a l’altre costat de la llera del Llobregat.

Molts han estat els conductors que han penjat fotografies a les xarxes socials.

 

 


T'agrada? Compartiex-ho!

0
2 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.