Un núvol blanc deixa sense visibilitat l’AP7 aquest matí

Una fuita de silicat d’alumini en una empresa del polígon industrial Sant Vicenç del terme municipal de Castellbisbal, ha deixat sense visibilitat l’AP7 entre el Papiol i Castellbisbal. El terra ha quedat blanc com si hagués caigut una gran nevada.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, a través de Twitter, les partícules d’aquest producte no són tòxiques, encara que sí irritants i per tant recomanaven als conductors que tanquessin les finestres dels vehicles així com el sistema de ventilació.

Molts conductors s’han vist sorpresos a mig matí per un gran núvol blanc, visible des de Sant Andreu de la Barca a l’altre costat de la llera del Llobregat.

Molts han estat els conductors que han penjat fotografies a les xarxes socials.

 

 

Tags: Núvol blanc

Notícies semblants: