Creieu convenient que les perruqueries no tanquin?


0

Molta polèmica ha creat la decisió del govern espanyol de no tancar perruqueries, argumentant que són necessàries per garantir la higiene personal de les persones grans o que per dificultats en la mobilitat no ho poden fer a casa.

No és una mica irresponsable deixar que continuïn treballant amb normalitat, exposant als seus treballadors a un possible contagi i el més greu de tot, exposar a la població de més risc, la gent gran, quan totes les recomanacions dels experts sanitaris és que es quedin a casa? Tanquem els centres de dia de la gent gran, però els deixem que baixin a la perruqueria. 

Si hem de fer cas a les notícies que anem rebent, la gent gran té l’assistència garantida, a les persones que ho necessitin els hi portaran el menjar a casa i assistència sanitària si cal. No seria més fàcil enviar un perruquer o perruquera a domicili, segur que hi ha molts voluntaris disposats a fer-ho. 

Com es gestiona tenir una perruqueria oberta tot el dia, la majoria autònoms, perquè entri una àvia o un avi al dia i si anem la resta de la població, ens multaran. En definitiva no podem sortir a passejar, però podem anar a petar la xerrada a la perruqueria.

Amb el tema de les tintoreries passa exactament el mateix, no té cap sentit que totes les tintoreries puguin obrir, quan els hospitals, centres de dia, que per cert romandran tancats, o altres centres de serveis essencials normalment porten la seva roba a tintoreries industrials, aquestes sí que té sentit que obrin, però la resta de  tintoreries  de barri no.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  1. Untuk pecinta permainan judi kartu uang asli, bisa melakukan pendaftaran dan bermain di Poker Idn Terbaik 2020. Karena situs agen taruhan online ini sudah dikatakan resmi dan menerima lisensi PAGCOR maupun Bmm Testlabs sebagai bentuk permainan yang diberikan benar ADIL adanya tanpa ada BOT