Bona iniciativa dels forners de Santa Maria de Palautordera, rebaixen el preu del pa durant el confinament.

Els forners de Santa Maria de Palautordera han tingut una idea per ajudar a la gent que aquests dies veuran disminuïts els seus ingressos, al no poder treballar per causa del confinament decretat pel govern com a mesura per frenar del Coranovirus, rebaixaran el preu del pa durant els dies que duri el confinament.

Quatre són els productes que aquests dies tindran un preu inferior a l’habitual a Santa Maria de Palautordera: – La barra de quart baixa 20 cèntims i costarà 0,80 € – Els pans de pagès baixen 30 cèntims – El quilo de pa tallat costarà 2,45 € – El mig quilo baixarà a 1,45 €.

Els forners d’aquest poble als peus del Montseny, recorden que continuen treballant com sempre i demanen que a l’hora d’anar a comprar es respectin les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, no entrar tots de cop a la botiga, deixar un espai de com a mínim un metro entre clients i en arribar a casa, rentar-se bé les mans.

Durant aquests dies de quarantena segur que veurem altres iniciatives originals i solidàries com aquesta que han tingut els Forners de Santa Maria de Palautordera.

Tags: Coranovirus, pa, Santa Maria de Palautordera

Notícies semblants: