Bonpreu Esclat inicia una Campanya per lluitar contra el Coronavirus – Col·labora

Els que ens seguiu, ja esteu acostumats que cada mes us parlem de les campanyes d’arrodoniment de Bonpreu Esclat. L’arrodoniment en el preu de compra, consisteix en el fet que els clients de Bonpreu Esclat que desitgin col·laborar, donen uns cèntims cada cop que compren. Si el tiquet puja 10,26 € pagarem 10,50 € i els 24 cèntims seran donats per la causa benèfica del mes.

Aquest mes de març la causa solidària a la qual anava destinat l’arrodoniment dels clients de Bonpreu Esclat, era la Fundació Talita, per millorar la qualitat de vida dels infants i joves amb discapacitat intel·lectual, oferint-los una formació adequada que els hi permeti la seva inclusió social en tots els àmbits de la vida, escolar, universitari o laboral.

L’actualitat  del moment en que tot el món està lluitant per combatre el Covid-19,  Bonpreu Esclat no es podia quedar sense fer res i a partir d’avui posen en marxa una nova campanya d’emergència per lluitar contra el Coronavirus.

A través de l’arrodoniment solidari, tots els clients podran col·laborar amb els seus microdonatius, que aniran destinats a IrsiCaixa per tal de promoure la investigació que ajudi a frenar aquest maleït virus d’abast mundial.

El que necessitem en aquests moments és material sanitari per poder protegir als professionals que estan en primera línia i sobretot investigació, investigació i més investigació, però per això calen diners. Per tant us convidem que sigueu solidaris perquè els científics investigadors puguin trobar un remei al Covid-19 el més aviat possible. Si col.laborem, entre tots ho farem possible.

Si aneu a comprar a Bonpreu Esclat, arrodoniu la vostra compra i si voleu fer una donació puntual, ho podeu fer en aquesta web: Bonpreu Esclat, Campanya d’Investigació com a eina per protegir-nos del coronavirus

Tags: Bonpreu Esclat, Coronavirus, Microdonacions

Notícies semblants: