eFilm, una plataforma de televisió gratuïta amb el carnet de la biblioteca.

En aquests dies de confinament, s’agraeix més que mai l’oferta que ens ofereix eFilm. Si ets usuari de la xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya, podràs accedir de forma gratuïta a tota l’oferta que té aquesta plataforma d’audiovisuals en streaming. Més de 20.000 pel·lícules, sèries de televisió, curtmetratges, documentals i concerts a la nostra disposició i pròximament també cursos d’idiomes, tan sols amb el carnet de la biblioteca.

Tot un catàleg seleccionat pels mateixos bibliotecaris a la nostra disposició. Tota l’oferta es pot veure en versió original, en castellà i alguna pel·lícula amb subtítols en català.

Per poder gaudir del servei que ens ofereix eFilm, tan sols ens haurem de dirigir a la nostra biblioteca habitual o a qualsevol de les de la xarxa de Biblioteques de Catalunya amb el nostre carnet i demanar la credencial per poder accedir.

A continuació inicia la sessió amb les dades que t’ha facilitat la biblioteca, tria la pel·lícula, sèrie o concert que vols veure, prepara les crispetes i a gaudir del cinema o música a casa, des de pel·lícules espanyoles de fa molts anys i que ja no estan disponibles en altres plataformes, cinema independent europeu, els grans clàssics com Chaplin, Hitchcock o Fellini fins a les pel·lícules del moment un cop les treuen de cartellera.

Trobaràs tota la informació en aquest enllaç: eFilm

Tags: Casa, Cinema, eFilm

Notícies semblants: