Joan Dausà ens ofereix aquesta nit un Concert a la Dutxa.

Avui a les 21:00 hi ha programats tres actes: El discurs del Rei Felip VI, la Casserolada convocada per les entitats sobiranistes i algun partit polític, amb el lema Catalunya no té Rei i un Concert a la Dutxa d’en Joan Dausà, vosaltres que trieu?

El cantautor de Sant Feliu de Llobregat fa uns dies se li va ocórrer la genial idea de fer una piulada al seu compte de Twitter on proposava que si el missatge tenia 100 retuits, avui faria un concert des del seu confinament a casa, si arribava a 200 retuits el faria en pijama i si aconseguia 500 a la dutxa.

La piulada ha aconseguit més de 5.000 retuits així que aquesta nit a les nou tindrem un concert d’en Joan Dausà en directe des de la seva dutxa, falta veure si li farà cas a l’exjugador del Barça i entrenador, Luis Enrique que ha fet un retuit dient-li que l’hauria de fer “en bolas, per haver superat els 1.000 retuits.

Ahir al seu compte d’Instagram va començar a preguntar als seus seguidors quines dues cançons no podien faltar en el Concert a la Dutxa,  Eufòria i Tot anirà bé, estan molt ben posicionades. Esperarem a les nou per veure amb què ens sorprèn Joan Dausà. De moment i per anar obrint boca, escoltem aquestes dues cançons.

 

En aquest enllaç podreu gaudir del Concert a la Dutxa d’en Joan Dausà.

Tags: Concert a la Dutxa, Joan Dausà

Notícies semblants: