Una empresa igualadina demana voluntaris per fer mascaretes que repartiran gratuïtament

L’empresa de material esportiu Elements, d’Igualada, cedeix una partida de material per a la fabricació de mascaretes. En el magatzem de l’empresa al polígon de les Comes d’Igualada, tenen una partida que anava destinada al club de Tenis la Magdalena de Santander però que no han pogut servir.

El material és de primera qualitat, de poliamida impermeable de microfibra i que en aquests dies ha estat testejat per professionals de la sanitat.

Per tal de fabricar les mascaretes, els hi fa falta gent voluntària que les vulgui confeccionar a casa seva, l’únic requisit és que tinguin màquina de cosir i ganes de col·laborar, Elements facilita tot el material necessari.

Elements entregarà a cada voluntari un pack de 50 unitats i un cop fetes i entregades els hi entregaran un altre pack de 50.

Donat el confinament que pateix la Conca d’Òdena, els voluntaris hauran de ser de la zona. Es tracta d’un projecte totalment solidari i gratuït, un cop confeccionades, Elements les distribuirà entre els sectors més necessitats, Hospitals, Caps, Farmàcies, etc. 

Si sou de la Conca d’Òdena i voleu col·laborar, podeu trucar al telèfon 93.801.74.25 i haureu de passar a recollir el material al carrer Alemanya, 46 del Polígon les Comes d’Igualada.

Aquests darrers dies molta gent s’està fabricant mascaretes casolanes amb roba, YouTube està ple de vídeos tutorials, però recordeu que un tros de roba normal no protegeix del tot. Si teniu algun material impermeable i us voleu fer una, aquí us deixem un tutorial.

Tags: Mascaretes

Notícies semblants: