Els porcs senglars aprofiten els carrers buits de Barcelona i els ànecs els de Banyoles.

A la part alta de la ciutat de Barcelona es força comú veure algun porc senglar que baixa des de Collserola, però en aquests darrers dies, aprofitant el confinament dels veïns a casa i la tranquil·litat que hi ha als carrers de la ciutat, s’atreveixen a baixar una mica més avall.

Aprofitant la foscor de la nit, tenen tota la llibertat de passejar per la ciutat, sense que ningú els emprenyi. En situació normal, les llums dels bars i locals d’oci i els cotxes circulant els espanten.

S’han pogut veure a la Diagonal amb Balmes menjant el que trobaven en els parterres de l’avinguda.

A Banyoles també s’han pogut veure ànecs passejant pels carrers. Esperem que el confinament dels ciutadans no faci envair les ciutats de la fauna dels voltants.

 

Tags: Barcelona, Porcs senglars

Notícies semblants: