QUEDA’T A CASA – El missatge de Shakira amb un toc d’alerta cap als polítics.


3
3 points

Shakira i Piqué, seguint les instruccions decretades pel govern, estan passant el confinament a la seva casa de Barcelona, acompanyats dels seus dos fills, Shasha i Milan, al contrari del que ha fet l’exjugador del Real Madrid, Cristiano Ronaldo, que tan aviat com es va decretar el confinament a Itàlia, va agafar el seu jet privat amb tota la seva família i es va dirigir a Funchal, Madeira.

Recordem que la parella Shakira-Piqué tenen una casa a la Cerdanya al poble de Bolvir i ella té una illa a les Bahames, però han preferit fer cas de les autoritats i quedar-se a la seva primera residència.

La cantant ha gravat un vídeo per conscienciar a la gent de la necessitat de quedar-se a casa, però també aprofita per ser una mica crítica amb les autoritats. Aquestes han estat les seves paraules:

“El virus es muy rápido y nuestros líderesdemasiado lentos


T'agrada? Compartiex-ho!

3
3 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
19
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
5
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.