QUEDA’T A CASA – El missatge de Shakira amb un toc d’alerta cap als polítics.

Shakira i Piqué, seguint les instruccions decretades pel govern, estan passant el confinament a la seva casa de Barcelona, acompanyats dels seus dos fills, Shasha i Milan, al contrari del que ha fet l’exjugador del Real Madrid, Cristiano Ronaldo, que tan aviat com es va decretar el confinament a Itàlia, va agafar el seu jet privat amb tota la seva família i es va dirigir a Funchal, Madeira.

Recordem que la parella Shakira-Piqué tenen una casa a la Cerdanya al poble de Bolvir i ella té una illa a les Bahames, però han preferit fer cas de les autoritats i quedar-se a la seva primera residència.

La cantant ha gravat un vídeo per conscienciar a la gent de la necessitat de quedar-se a casa, però també aprofita per ser una mica crítica amb les autoritats. Aquestes han estat les seves paraules:

“El virus es muy rápido y nuestros líderesdemasiado lentos

Tags: Coronavirus, Shakira

Notícies semblants: