La policia local d’Algaida amenitza el confinament cantant “En Joan petit quan balla”.

Un vídeo de la policia local d’Algaida a Mallorca s’ha fet viral a les xarxes socials. Dissabte passat dues patrulles amb cinc agents arriben amb la sirena en marxa a un carrer desert de la població mallorquina, en sentir-los tots els veïns surten als balcons pensant que passa alguna cosa.

Més lluny de ser un simple control o l’atenció a alguna emergència, cinc agents baixen dels vehicles i un d’ells els hi pregunta als veïns “Teneis ganas de cantar con nosotros” i els altres animen dient “Hombrevamos!”. 

Un dels agents, guitarra en mà,  diu a la gent que cantaran “En Joan petit quan balla”, comença a tocar, els seus companys l’acompanyen cantant i ballant i ràpidament els veïns reaccionen fent l’acompanyament i aplaudint.

Alguns ciutadans no es van sorprendre tant, ja que el cos de policia local havia anunciat que a la tarda sortirien a patrullar amb música i perquè saben que un dels agents és cantant del grup mallorquí Ses Bubotes.

Una bona iniciativa d’aquestes dues patrulles de la policia local d’Algaida, per animar a la gent confinada en aquests dies tan complicats. Esperem que no siguin sancionats, ja que veiem que no porten cap mena de protecció. En aquests moments necessitem iniciatives originals com aquestes per fer-nos passar una bona estona.

https://twitter.com/alwaysmile71/status/1241419540401094665

Tags: Algaida, Coronavirus

Notícies semblants: