Mor Carmen de Mairena als 86 anys.

Des del compte oficial d’Instagram de l’artista Carmen de Mairena, ahir diumenge la seva família va comunicar la notícia de la seva mort per causes naturals als 86 anys.

L’artista transformista va néixer a Barcelona l’any 1933 i batejada com a Miguel Brau, va començar en el món de l’espectacle als anys 50 com a cupletista. Als anys 70 va començar a canviar la seva imatge i a participar en els moviments en defensa del col·lectiu LGTBI.

Als anys 90 es va fer molt popular per les seves aparicions en el programa Crónicas Marcianas de Xavier Sardà a Telecinco. Darrerament es va veure implicada en una trama de proxenetes del Raval acusats d’explotar a dones romaneses.

En els últims anys va estar allunyada dels mitjans de comunicació. Descansa en pau, Carmen de Mairena.

https://www.instagram.com/p/B-DDkO0qOQt/

Tags: Carmen de Mairena

Notícies semblants: