El Coronavirus l’aturem entre tots – Leo Messi dona un milió d’euros per fer front a la Pandèmia.

Un altre esportista d’elit que es mostra solidari amb la pandèmia que estem patint arreu del món. Seguint les passes del seu exentrenador Pep Guardiola, en les files del Barça, Leo Messi ha donat un milió d’euros per lluitar contra el Coronavirus. 

La donació que ha fet el jugador blaugrana anirà destinada a l’Hospital Clínic de Barcelona i a un altre centre hospitalari del seu país, Argentina.

Aquests diners aniran destinats a comprar material sanitari tan necessitat en aquests moments. El Clínic amb un tuit, ha volgut agrair la solidaritat de Leo Mesi. Esperem que altres esportistes d’elit, grans empresaris, banquers, etc., prenguin exemple. Entre tots podem aturar el Covid-19, però els que més mitjans tenen, poden fer que sigui més aviat.

 

Tags: Coronavirus, Messi

Notícies semblants: