El Coronavirus l’aturem entre tots – Leo Messi dona un milió d’euros per fer front a la Pandèmia.


1
1 share, 1 point

Un altre esportista d’elit que es mostra solidari amb la pandèmia que estem patint arreu del món. Seguint les passes del seu exentrenador Pep Guardiola, en les files del Barça, Leo Messi ha donat un milió d’euros per lluitar contra el Coronavirus. 

La donació que ha fet el jugador blaugrana anirà destinada a l’Hospital Clínic de Barcelona i a un altre centre hospitalari del seu país, Argentina.

Aquests diners aniran destinats a comprar material sanitari tan necessitat en aquests moments. El Clínic amb un tuit, ha volgut agrair la solidaritat de Leo Mesi. Esperem que altres esportistes d’elit, grans empresaris, banquers, etc., prenguin exemple. Entre tots podem aturar el Covid-19, però els que més mitjans tenen, poden fer que sigui més aviat.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

1
1 share, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.