“El Rei és el primer soldat d’Espanya” – Òmnium contesta amb un vídeo a les paraules del General Villarroya.

Ahir el general de l’aire de l’exèrcit espanyol, Miguel Angel Villarroya, durant la conferència de premsa que fan cada migdia a la Moncloa, se li va ocórrer pronunciar aquestes tres frases: “Bon dia, sense novetats al front. El rei és el primer soldat d’Espanya. Tots som soldats”.

Potser no és el moment més adequat per pronunciar aquestes paraules, quan la població el que necessita és que es destinin més recursos a material sanitari, investigació i elements protectors per tota la gent que ha de continuar treballant durant el confinament.

Òmnium ha volgut demostrar el seu rebuig a les paraules del general Villarroya amb un vídeo. Narrat per una persona que imita a l’humorista Eugenio i de la forma en què ell feia els acudits, però no es tracta d’un acudit, és una crítica a com s’està gestionant la crisi del Coronavirus.

Al final acaba dient “Militars gestionant una crisi sanitària” i demanant “Més hospitals i menys exèrcits”, i “Més sanitaris i menys soldats”.

Aviat el vídeo s’ha fet viral a les xarxes socials. Fins i tot algú l’ha contestat que si el Rei és el primer soldat, que surti a patrullar en lloc d’estar tranquil·lament tancat al seu despatx de la Zarzuela.

Tags: Coronavirus

Notícies semblants: