Pep Guardiola dona un milió d’euros per material sanitari.

L’exjugador i exentrenador del Barça, Pep Guardiola, actualment entrenador del Manchester City, ha donat un milió d’euros a la Fundació Àngel Soler Daniel, gestionada pel Col·legi de Metges de Barcelona per la compra de material sanitari.

Aquest milió d’euros contribuirà a l’adquisició de mascaretes, bates, guants, desinfectants, etc., que necessita el personal sanitari així com per l’elaboració de respiradors i altres materials imprescindibles per fer front aquest maleït virus.

La Fundació Àngel Soler Daniel, recordem que gestionada pel Col·legi de Metges de Barcelona, va engegar una campanya el passat dissabte 21 de març, per tal de recaptar fons per la compra de material sanitari, fins ara tenien recaptat un total de 33.000 €, ara amb l’aportació d’en Pep, tenen 1.033.000 €.

Sabem que la majoria de nosaltres no podem fer una donació tan generosa, però recordeu que Catalunya és un país solidari, tan sols cal pensar en el que recaptem cada any amb la Marató de TV3, així que en aquests moments tan excepcionals, siguem solidaris.

Pensem que encara que sigui un euro pot contribuir a la confecció d’una mascareta que protegirà a les persones que dia a dia continuen treballant per tots nosaltres, personal sanitari, farmàcies, comerç d’alimentació i de primera necessitat, transportistes, etc.

Des de M’agrada Catalunya volem agrair a tots els que esteu al peu del canó perquè els que estem confinats a casa no tinguem cap manca de productes necessaris.

Si voleu col·laborar, com ho ha fet en Pep Guardiola, ho podeu fer a través del compte corrent de la Fundació Àngel Soler Daniel, una fundació totalment transparent, gestionada pel Col·legi de Metges de Barcelona:

ES66 0182 4383 9002 0185 8057
Tags: Coronavirus, Pep Guardiola

Notícies semblants: