La Penya Barcelonista de Sant Andreu de la Barca cedeix el seu local per Consultes de Pediatria.

Segons informa avui El Mundo Deportivo, la Penya Barcelonista de Sant Andreu de la Barca ha cedit el seu local per tal que es facin en ell les Consultes de Pediatria. El local propietat de l’Ajuntament està ubicat en un edifici destinat a acollir diverses associacions del poble.

Sant Andreu de la Barca, població del Baix Llobregat amb 27.000 habitants, té dos centres d’atenció sanitària, un CAP i un CUAP, a causa del Coronavirus s’ha centralitzat tota l’atenció en el CUAP

Per tal d’evitar que els infants estiguin en contacte amb possibles pacients infectats del Covid-19, s’ha trobat una solució i és habilitar la seu de la Penya Barcelonista com a Consultori de Pediatria. El local on cada cap de setmana es reuneixen els culers de Sant Andreu de la Barca per veure el seu equip, ha estat desinfectat i posat a punt per poder atendre als nens i nenes que necessitin assistència.

La Penya Barcelonista de Sant Andreu de la Barca, sempre s’ha caracteritzat per la seva solidaritat. La seva Presidenta Eva Carles, també és presidenta de la secció local de l’Associació contra el Càncer i junt amb altres penyistes també participa activament en el Fòrum Solidari de la ciutat, amb el recapte d’aliments i roba per a la gent que més ho necessita.

Precisament aquest any és el 40è aniversari de la seva fundació i aquest diumenge passat tenien previst fer una sortida a Montserrat per celebrar-ho i fer una ofrena a la Mare de Déu de Montserrat, que han hagut d’ajornar per causa del confinament pel Coronavirus.

Moltes gràcies Penya!

Tags: Penya Barça, Sant Andreu de la Barca

Notícies semblants: