La Torre de l’Aigua de Sabadell s’il·luminarà cada nit com agraïment al personal sanitari del Parc Taulí.

A partir d’avui, la Torre de l’Aigua de Sabadell s’il·luminarà cada nit a les 20 hores, per agrair al personal sanitari de l’Hospital Parc Taulí, tot l’esforç que estan fent per atendre a tots els infectats pel Coronavirus.

La iniciativa a estat de Junts per Sabadell i aquest matí ha estat aprovada per la Junta de Portaveus del Consistori.

La Torre de l’Aigua de Sabadell, està a tocar del centre hospitalari Parc Taulí, es pot veure des de les finestres de l’hospital, una mostra d’agraïment i ànims tant pel personal sanitari com pels malalts ingressats.

La Torre de l’Aigua va ser construïda l’any 1916 com a dipòsit de l’aigua provinent dels pous per l’abastiment de tota la població. Inaugurada l’any 1918, va continuar amb la seva funció fins a l’any 1967. Ubicada a la sortida del Parc Taulí, mitjançant una escala de caragol, es pot pujar a la part alta, actualment és un dels edificis més emblemàtics de la ciutat.

Altres ciutats arreu del món també han decidit il·luminar cada nit els seus edificis més emblemàtics com la Torre Eiffel de París. 

Tags: Coronavirus, Sabadell

Notícies semblants: